Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out

Newsletter

Artículo Diario "EL PUNT"

Artículo Diario "EL PUNT"

"L'empresa Kuka's World comercialitza «moda urbana» només per a gossos"

More details

Dimarts, 8 de gener de 2008

«Moda urbana canina» és l'etiqueta que escull María Gabriela Sáenz per definir Kuka's World, una firma que comercialitza roba de disseny només per a gossos. Una roba, però, que va molt més enllà dels habituals models que podem trobar en establiments de mascotes, ja que l'oferta de Kuka's World inclou propostes tan atípiques com ara abrics, samarretes vintage i fins i tot texans. Sáenz assegura que té la seva gossa Kuka, una Yorkshire Terrier, com a «musa». De moment, els productes de les tres col·leccions només es poden comprar per internet (Kukasworld.com), però Sáenz ja estudia comercialitzar-los en botigues d'animals.

La fundadora de Kuka's World, María Gabriela Sáenz, té clar que la tendència de vestir les petites mascotes «amb estils urbans i propis de les passarel·les de moda internacionals més importants» està creixent de manera «vertiginosa». Per això, es va decidir a crear la seva pròpia empresa i fer arribar al mercat espanyol productes que «ja es venen amb èxit» als Estats Units, el Canadà i altres països europeus i asiàtics. La companyia està especialitzada en moda urbana canina, per a mascotes de mides entre molt petita i mitjana. Sáenz posa com a exemples de «clients» gossos com ara el Chihuahua; el Yorkshire Terrier; el caniche; el chow-chow; raficer de Sharpe; el buldog francès; el fox terrier; el beagle, i el cocker.

Kuka's World ofereix tres col·leccions: Cool, Soft i Basic. En el cas de Cool, dissenyada per la marca Wooflink, s'hi troba «una proposta internacional de moda canina dissenyada amb un estil cosmopolita, atrevit i avantguardista». I és que a l'hora de revisar els productes, Sáenz sembla que estigui parlant de les darreres novetats de moda per a jovenetes, ja que esmenta faldilles escoceses, vestits rockers, texans amb brodats i peces metàl·liques, samarretes vintage i, fins i tot, jaquetes i abrics de disseny. La col·lecció Cool la defineix com a «original i simpàtica», amb dissenys acolorits, ja que entre els seus tons bàsics hi ha el negre, el fúcsia, el vermell i el groc. La col·lecció Soft, dissenyada per la marca Pinkaholic, és una línia «més chic», amb vestidets, abrics suaus i samarretes amb motius infantils. Sense oblidar que inclou una oferta de complements, des de bosses i collarets fins a corretges de colors.

La tercera col·lecció, Basic, és dissenyada per la marca Urban Hund, amb una proposta de roba més clàssica.

 

UN SECTOR A L'ALÇA

Només als Estats Units, el mercat de la moda per a gossos va facturar l'any passat més de 24.000 milions d'euros. La fundadora de Kuka's World, María Gabriela Sáenz, explica que per crear l'empresa es va inspirar en la seva pròpia gossa, una Yorkshire Terrier anomenada Kuka, ja que tenia dificultats per trobar-li la roba o els complements que volia. A part dels Estats Units, en altres països com ara el Japó, França, Austràlia i el Regne Unit, «també es parla d'un sector a l'alça», afirma Sáenz. Tot i l'estranyesa que pugui provocar a molta gent, Sáenz afirma que a l'Estat espanyol els propietaris de gossos petits i mitjans –el target potencial de clients– comencen també a interessar-se per aquesta curiosa oferta.

La roba es compra a través d'internet, però la firma estudia entrar al circuit de botigues d'animals.

Noticia completa: http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2690206

JORDI TORRENTS. Barcelona

30 other products in the same category: